• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Renovatie

Renovatie van woningen, bedrijfspanden en VvE’s

Is uw woning, bedrijfspand of VvE aan renovatie toe? Wellicht omdat het gebouw verouderd is, er niet meer mooi uitziet of omdat u toe bent aan iets nieuws? Bouwbedrijf OHB Bouw helpt u hier graag bij. Complete verbouwingen verzorgen is onze specialisatie. Daarom is ook geen klus voor ons te groot. Dus of u nu een deel van het gebouw wilt laten renoveren of het hele gebouw, bij ons kunt u terecht. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe we een goed resultaat neer moeten zetten dat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Schakel ons dus direct in voor de renovatie van uw woning, bedrijfspand of VvE en geniet binnen een mum van tijd van een nieuwe uitstraling van uw gebouw.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Diverse mogelijkheden voor renoveren

U wilt graag uw woning, bedrijfspand of VvE renoveren. Dat doet u het beste met ons als aannemer. Want bij ons zijn de mogelijkheden voor een renovatie zeer uiteenlopend. Daarom kunt u met al uw bouwkundige vragen terecht bij ons. Denk hierbij aan vragen over de bouw, de op- en aanbouw of het dakwerk. Wat uw wensen ook zijn, wij doen ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Volledig verzorgde renovatie

Bij een renovatie is het fijn dat alles door één partij geregeld wordt. Zo kunt u duidelijke afspraken maken over wat u van de renovatie verwacht en kunnen deze in praktijk worden gebracht. Daarom is OHB Bouw een bouwbedrijf en aannemer in een. U vindt dus alle disciplines bij ons onder één dak. En daarbij werken wij deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Bouwprojecten voor particulier en zakelijk

Iedereen kan ons inschakelen voor een renovatie, zowel particulier als zakelijk. En naast renovaties doen wij ook aanbouw, opbouw, verduurzaming, onderhoud en verbouwing. Dit doen wij onder andere voor hotels, grote woningen, kantoren, bedrijfspanden en meer. Voor alles in en rondom woningen, bedrijfspanden en VvE’s worden wij ingezet. Bent u benieuwd wat wij als aannemer en bouwbedrijf voor u kunnen betekenen? Informeer gerust naar de mogelijkheden door contact op te nemen.

renovatie

Renoveren met OHB Bouw? Neem contact op

Renoveren met een bouwbedrijf? Schakel OHB Bouw in voor het beste resultaat. Wij zijn uw aannemer voor een renovatie. Voor meer informatie over onze diensten, bij vragen of voor een gratis en vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Dit doet u door te bellen naar 06 26026070. U kunt ons ook een mail sturen via info@ohb-bouw.nl.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by