• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Bouwbedrijf Amsterdam

Zoekt u een bouwbedrijf in Amsterdam?

Zoekt u een ervaren bouwbedrijf in Amsterdam? Wellicht voor nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud of complete verbouwingen? Dan is bouwbedrijf OHB Bouw uw beste keuze! Wij zijn namelijk een bouwbedrijf én aannemer in één en kunnen daardoor de volledige bouw voor u verzorgen. En dat is nog niet alles, want wij beschikken ook nog eens over jarenlange ervaring, geen klus is ons te groot en wij zetten altijd een goed resultaat neer. Laat ons uw zorgen uit handen nemen in Amsterdam door de nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, verbouwingen of het onderhoud aan ons over te laten. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens wordt afgeleverd. Schakel dus direct OHB Bouw in als bouwbedrijf in Amsterdam.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Profiteer van alle disciplines onder één dak

Natuurlijk komt er veel kijken bij nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud of complete verbouwingen. Er moeten veel verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd. En wat is er dan fijner om al deze werkzaamheden door één bouwbedrijf te laten uitvoeren? Een bouwbedrijf dat ook nog eens fungeert als aannemer? Daarvan profiteert u als u OHB Bouw inschakelt in Amsterdam. Bij ons vindt u namelijk alle disciplines onder één dak. En u kunt met al uw bouwkundige vragen bij ons terecht. Of u nu vragen heeft over de bouw, het dakwerk, de op- en aanbouw, het interieur of het exterieur. Met al deze projecten houden wij ons bezig en kunnen we u helpen. En u bent ook bij ons aan het juiste adres voor gps, landmeten, verduurzaming, gasloos en aardwarmte. We doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

De vele diensten van OHB Bouw

Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende diensten verrichten in Amsterdam. Zo kunt u bij ons terecht als u een aannemer nodig heeft voor:

Bouwbedrijf in Amsterdam voor particulier en zakelijk

Of u nu op zoek bent naar een bouwbedrijf in Amsterdam voor nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud of complete verbouwingen, wij staan voor u klaar. Zowel particulier als zakelijk. Iedereen kan namelijk bij ons terecht. We hebben onder andere gewerkt voor bedrijfspanden, kantoren, grote woningen en hotels. Maar we doen nog veel meer. Want voor alles in en rondom woningen, bedrijfspanden en VvE’s zijn wij in te schakelen. Zo doen we bijvoorbeeld onderhoud aan uw bedrijfspand en kantoren. We zijn een veelzijdig bouwbedrijf dat iedere klus weet te klaren in Amsterdam.

Bouwbedrijf Amsterdam

Uitstekende service

Of uw woning, bedrijfspand of VvE nu toe is aan nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud of verbouwingen in Amsterdam, u heeft van te voren een duidelijk beeld van hoe het resultaat eruit moet komen te zien. Als bouwbedrijf willen wij dit voor u realiseren. Dit doen we door duidelijke afspraken met u te maken en door uw wensen altijd centraal te stellen. Omdat wij ook uw aannemer zijn, wordt alles altijd goed door ons geregeld. We zijn niet voor niets gespecialiseerd in de meest uiteenlopende bouwwerkzaamheden. Voor een goed resultaat, uitstekende service en een verbouwing zonder zorgen zijn wij uw beste keuze in Amsterdam.

Verduurzaming

Verduurzaming is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Daarom willen wij als bouwbedrijf ons steentje hieraan bijdragen. We zetten ons in voor verduurzaming en nemen dit mee bij nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud en complete verbouwingen in Amsterdam. We helpen u dus niet alleen uw woning, bedrijfspand of VvE op te knappen, we helpen u ook deze te verduurzamen. Dat is beter voor u en voor het milieu. Wilt u ook een bijdrage leveren door uw woning, bedrijfspand of VvE te verduurzamen? Schakel ons dan in als aannemer voor nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renoveren, onderhoud of verbouwingen in Amsterdam.

De vele voordelen van OHB Bouw

Omdat wij niet alleen als bouwbedrijf fungeren, maar ook als aannemer zijn wij uw beste keuze bij nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud of complete verbouwingen in Amsterdam. Wij kunnen namelijk alles voor u regelen en de volledige bouw voor u tot in de puntjes verzorgen. Maar dat is nog niet alles, wij bieden u ook uitstekende service en jarenlange ervaring. Schakel ons in als bouwbedrijf in Amsterdam en u profiteert van de volgende voordelen:

 • Gespecialiseerd in complete verbouwingen
 • Geen klus te groot
 • Deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring, 15+
 • Duidelijke afspraken
 • Altijd alles goed geregeld
 • Gratis en vrijblijvende offerte
 • Volledig ontzorgd

Neem contact op met OHB Bouw

Als bouwbedrijf in Amsterdam staan wij klaar voor woningen, bedrijfspanden en VvE’s die toe zijn aan nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw, renovatie, onderhoud of complete verbouwingen. Ook helpen we u bij de verduurzaming van uw woning, bedrijfspand of VvE. Bel naar 06 26026070 of stuur een mail naar info@ohb-bouw.nl om ons in te schakelen als aannemer in Amsterdam. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Heeft u vragen? Of bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende offerte? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by