• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Bouwbedrijf Landsmeer

Zoekt u een bouwbedrijf in Landsmeer?

Heeft u een bouwbedrijf nodig in Landsmeer dat de verbouwingen, renovatie, nieuwbouw, opbouw, aanbouw, uitbouw of het onderhoud voor u verzorgt? Dan kunt u het beste terecht bij bouwbedrijf OHB Bouw! Wij zijn direct ook uw aannemer. Hierdoor kunnen we de volledige bouw voor u verzorgen en nemen we al uw zorgen uit handen. We werken als aannemer voor woningen, bedrijfspanden en VvE’s in Landsmeer. Geen klus is ons te groot. Met onze jarenlange ervaring leveren we altijd verbouwingen, renovaties, onderhoud, nieuwbouw, opbouw, aanbouw of uitbouw af met een goed resultaat. Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen? Neem contact met ons op.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Onder één dak alle disciplines

Omdat er veel verschillende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd bij verbouwingen, renovatie, onderhoud, nieuwbouw, opbouw, aanbouw of uitbouw in Landsmeer, is het fijn om één bouwbedrijf in te kunnen schakelen dat alles voor u regelt en verzorgt. Daarom zijn wij een bouwbedrijf en aannemer in één, waarbij u alle disciplines onder één dak vindt. U kunt dus bij ons terecht met al uw bouwkundige vragen, zoals vragen over renoveren, het exterieur, het interieur, het dakwerk, de bouw of de op- en aanbouw. Met al deze projecten houden wij ons al jaren bezig. En u bent ook bij ons aan het juiste adres voor GPS, landmeten, verduurzaming, gasloos of aardwarmte.

DE VELE DIENSTEN VAN OHB BOUW

Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende diensten verrichten in Landsmeer. Zo kunt u bij ons terecht als u een aannemer nodig heeft voor:

Zowel voor particulier als zakelijk in Landsmeer

Als u een bouwbedrijf nabij Landsmeer nodig heeft, kunt u bij OHB Bouw terecht. Want als aannemer werken wij voor particulier en zakelijk. U kunt ons inschakelen voor grote woningen, bedrijfspanden, hotels, kantoren en nog veel meer in Landsmeer. Voor alles in en rondom woningen, bedrijfspanden of VvE’s worden wij ingezet.  Zo doen we bijvoorbeeld onderhoud van kantoren en bedrijfspanden. We proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn, of u ons nu nodig heeft voor verbouwingen, een renovatie, onderhoud, nieuwbouw, opbouw, aanbouw of uitbouw.

bouwbedrijf Landsmeer

Meer weten? Neem contact op

Staan er bij u in Landsmeer verbouwingen op de planning? Of renovatie, onderhoud, nieuwbouw, opbouw, aanbouw of uitbouw? Dan staat bouwbedrijf OHB Bouw voor u klaar. Schakel ons in als aannemer door te bellen naar 06 26026070 of door ons een mail te sturen via info@ohb-bouw.nl. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Heeft u vragen? Of wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte ontvangen? Neem ook dan gerust contact met ons op.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by