• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Bouwbedrijf Assendelft

Zoekt u een bouwbedrijf in Assendelft?

Zoekt u een bouwbedrijf in de regio Assendelft? Een bouwbedrijf dat woningen, bedrijfspanden en VvE’s helpt bij uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwbouw, renoveren, verbouwingen en onderhoud? Dan bent u bij aannemer OHB Bouw aan het juiste adres! We nemen graag al uw zorgen weg door de volledige bouw voor u te verzorgen. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere klus klaren en geen klus is ons te groot. Als u verzekerd wilt zijn van een goed resultaat, zijn wij uw beste keuze voor uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwbouw, en renovatie, verbouwingen en onderhoud. Schakel dus direct aannemer OHB Bouw in in Assendelft.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Compleet verzorgde bouw in Assendelft

Wilt u dat de volledige bouw verzorgd wordt? En dat alles voor u geregeld wordt? Dan zijn wij het bouwbedrijf dat u zoekt in Assendelft! Omdat wij ook als aannemer fungeren, vindt u bij ons alle disciplines onder één dak. U kunt dan ook met al uw bouwkundige vragen bij ons terecht. We houden ons bezig met verschillende projecten, zoals met de bouw, de op- en aanbouw, het dakwerk, exterieur en het interieur van woningen, bedrijfspanden en VvE’s. En u bent bij ons aan het juiste adres voor GPS, landmeten, verduurzaming, gasloos en aardwarmte. Daarom zijn wij de beste keuze als u een aannemer nodig heeft voor uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwbouw, een renovatie, verbouwingen en onderhoud.

Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende diensten verrichten in Assendelft. Zo kunt u bij ons terecht als u een aannemer nodig heeft voor:

Aannemer voor woningen, bedrijfspanden en VvE’s

Wij werken zowel voor particulieren als voor de zakelijke sector in Assendelft. Zo kunt u ons inschakelen voor grote woningen, hotels, bedrijfspanden, kantoren en meer. Eigenlijk voor alles in en rondom uw woning, bedrijfspand of VvE. Zo doen wij bijvoorbeeld onderhoud aan uw kantoren of bedrijfspand. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of u nu een bouwbedrijf nodig heeft voor uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwbouw, een renovatie, verbouwingen of onderhoud, wij zijn de aannemer die u zoekt!

Bouwbedrijf Assendelft

Bouwbedrijf nodig? Neem contact op

Is uw woning, bedrijfspand of VvE in Assendelft aan renovatie of onderhoud toe? Of heeft u een aannemer nodig voor uitbouw, aanbouw, opbouw, nieuwbouw of verbouwingen? Schakel dan bouwbedrijf OHB Bouw in door te bellen naar 06 26026070 of door ons een mail te sturen via info@ohb-bouw.nl. Neem ook gerust contact met ons op als u nog vragen heeft, meer wilt weten over de mogelijkheden of een gratis en vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by