• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Bouwbedrijf Oostzaan

Zoekt u een bouwbedrijf in Oostzaan?

Staat er bij u in Oostzaan een verbouwing op de planning en wilt u hiervoor een ervaren bouwbedrijf inschakelen? Dan bent u bij OHB Bouw aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in complete verbouwingen. Maar dat niet alleen, u kunt ons ook inschakelen voor nieuwbouw, een renovatie, onderhoud, uitbouw, aanbouw of opbouw. Omdat wij niet alleen als bouwbedrijf, maar ook als aannemer fungeren, kunnen wij de volledige bouw verzorgen. En daar komt nog bij dat wij jarenlange ervaring hebben en hierdoor altijd een goed resultaat afleveren. Dus heeft u een aannemer nodig in Oostzaan voor verbouwingen, nieuwbouw, een renovatie, onderhoud, uitbouw, aanbouw of opbouw? Schakel dan direct bouwbedrijf OHB Bouw in!

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

In te schakelen voor de meest uiteenlopende projecten

Verbouwingen, nieuwbouw, renoveren, onderhoud, uitbouw, aanbouw en opbouw gaan vaak gepaard met veel zorgen. Er moet van alles geregeld worden en er zijn verschillende disciplines nodig om het project te laten slagen. Laat ons uw zorgen wegnemen. Omdat wij ook uw aannemer zijn, vindt u bij ons alle disciplines onder één dak. U kunt bij ons terecht met alle bouwkundige vragen die u heeft. Wij houden ons bezig met de bouw, de op- en aanbouw, het dakwerk, het exterieur en het interieur van uw woning, bedrijfspand of VvE in Oostzaan. En ook voor GPS, landmeten, verduurzaming, gasloos en aardwarmte bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres.

De vele diensten van OHB Bouw

Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende diensten verrichten in Oostzaan. Zo kunt u bij ons terecht als u een aannemer nodig heeft voor:

Voor alles in en rondom woningen, bedrijfspanden en VvE’s

Heeft u een bouwbedrijf in Oostzaan nodig voor verbouwingen, nieuwbouw, een renovatie, onderhoud, uitbouw, aanbouw of opbouw aan uw woning, bedrijfspand of VvE? Dan zijn wij uw beste keuze. Wij zijn namelijk in te zetten voor alles in en rondom woningen, bedrijfspanden en VvE’s. Zo werken wij onder andere aan onderhoud voor bedrijfspanden, kantoren, grote woningen en hotels. Maar wij doen nog veel meer. Zowel particulier als zakelijk zijn wij in te huren als aannemer. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

bouwbedrijf Oostzaan

Neem direct contact op voor nieuwbouw

Wij zijn uw aannemer voor nieuwbouw. Als bouwbedrijf kunnen we alle werkzaamheden rondom de nieuwbouw voor u uitvoeren. En dat met een goed resultaat, volledig naar uw wens. Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u andere vragen? Of wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar
info@ohb-bouw.nl. U kunt ons ook bellen op 06 26026070.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by