• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Nieuwbouw

Wij hebben jarenlange ervaring in nieuwbouw

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u kan helpen bij nieuwbouw? Dan bent u bij OHB Bouw aan het juiste adres! Wij doen de nieuwbouw voor uw huis, bedrijfspand of VvE. Wij zijn gespecialiseerd in complete verbouwingen en geen klus is ons te groot. Als aannemer voor nieuwbouw nemen wij graag uw zorgen uit handen door de volledige bouw voor u te verzorgen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een uitstekend resultaat garanderen. En natuurlijk staan uw wensen altijd centraal. Daarom maken we graag duidelijke afspraken met u, zodat het resultaat altijd naar wens is. Schakel dus direct bouwbedrijf OHB Bouw in voor uw nieuwbouw.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Wij leveren de beste service

Wij zijn uw beste keuze als u een aannemer nodig heeft voor nieuwbouw. U kunt namelijk met al uw bouwkundige vragen bij ons bouwbedrijf terecht. Of u nu vragen heeft over de bouw, de op- en aanbouw, het dakwerk, het exterieur of het interieur. Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dat is waar het bij OHB Bouw om draait. Wij zijn meer dan een bouwbedrijf, wij zijn uw partner bij nieuwbouw.

Alle disciplines onder één dak

Niets is fijner dan een bouwbedrijf tot uw dienst te hebben dat alles voor u kan regelen. Een bouwbedrijf dat direct ook als aannemer fungeert. Daarvan profiteert u als u OHB Bouw inschakelt voor nieuwbouw. Want u vindt bij ons alle disciplines onder één dak. Wij zetten ons namelijk ook in voor aanbouw, opbouw, verbouwing, renovatie, onderhoud en verduurzaming. Als bouwbedrijf zijn wij deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Voor particulier en zakelijk

Iedereen kan bij ons terecht voor nieuwbouw, zowel particulier als zakelijk. Zo werken wij onder andere voor grote woningen, hotels, bedrijfspanden, kantoren en nog veel meer. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn in te zetten voor alles in en rondom uw huis, bedrijfspand of VvE.

Nieuwbouw

Neem direct contact op voor nieuwbouw

Wij zijn uw aannemer voor nieuwbouw. Als bouwbedrijf kunnen we alle werkzaamheden rondom de nieuwbouw voor u uitvoeren. En dat met een goed resultaat, volledig naar uw wens. Wilt u meer weten over onze diensten? Heeft u andere vragen? Of wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door een mail te sturen naar
info@ohb-bouw.nl. U kunt ons ook bellen op 06 26026070.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by