• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Bouwbedrijf Krommenie

Zoekt u een bouwbedrijf in Krommenie?

Zoekt u een bouwbedrijf dat in Krommenie de volledige nieuwbouw, opbouw, aanbouw, uitbouw, renovatie, verbouwingen of het onderhoud voor u kan verzorgen? Schakel dan bouwbedrijf OHB Bouw in! Als aannemer kunnen wij al uw zorgen wegnemen door alles tot in de puntjes voor u te regelen. Van begin tot eind. Wij beschikken over jarenlange ervaring en zetten altijd een goed resultaat neer. Ook is geen klus voor ons te groot. Dus heeft u een aannemer nodig in Krommenie voor nieuwbouw, opbouw, aanbouw, uitbouw, renovatie, verbouwingen of onderhoud? Schakel dan direct bouwbedrijf OHB Bouw in!

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Volledig verzorgde bouw

Of u nu bezig bent met nieuwbouw, opbouw, aanbouw, uitbouw, renoveren, verbouwingen of onderhoud, het is altijd fijn dat u met al uw bouwkundige vragen bij één bouwbedrijf terecht kunt. Dat kan als u OHB Bouw inschakelt als aannemer. Wij houden ons met verschillende projecten bezig, zoals dakwerk, interieur, exterieur, bouw en op- en aanbouw. En u bent ook voor GPS, landmeten, verduurzaming, gasloos en aardwarmte bij ons aan het juiste adres. U vindt bij ons dus alle disciplines onder één dak. Voor een volledig verzorgde bouw in Krommenie waarbij alles voor u geregeld wordt, bent u bij ons aan het juiste adres.

De vele diensten van OHB Bouw

Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende diensten verrichten in Krommenie. Zo kunt u bij ons terecht als u een aannemer nodig heeft voor:

Aannemer in Krommenie voor woningen, bedrijfspanden en VvE’s

Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, opbouw, aanbouw, uitbouw, renoveren, verbouwingen en onderhoud. Dit doen wij zowel voor particulieren als voor de zakelijke sector. U kunt onze aannemer inschakelen in Krommenie als er iets gedaan moet worden aan uw grote woning, kantoor, hotel, bedrijfspand en meer. Zo doen wij bijvoorbeeld onderhoud aan uw bedrijfspand of kantoren. Eigenlijk is ons bouwbedrijf in te zetten voor alles in en rondom uw woning, bedrijfspand of VvE. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bouwbedrijf Krommenie

Bouwbedrijf in Krommenie nodig? Neem contact op

Heeft u een uitbouw, nieuwbouw, aanbouw, opbouw of renovatie op de planning staan? Of kunnen wij u helpen met onderhoud of complete verbouwingen in Krommenie? Bel dan naar 06 26026070 of stuur een mail naar info@ohb-bouw.nl. Bouwbedrijf OHB Bouw staat voor u klaar. Wilt u meer informatie over wat wij als aannemer voor u kunnen doen? Heeft u vragen voor ons? Of bent u geïnteresseerd in een gratis en geheel vrijblijvende offerte? Neem ook dan gerust contact op.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by