• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Aanbouw

Dé specialist in aanbouw

Wilt u uw woning of bedrijfspand uitbreiden met een aanbouw? En bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat u hierbij kan helpen? OHB Bouw staat voor u klaar! Wij hebben al veel aanbouwprojecten op onze naam staan. Van woningen tot bedrijfspanden, maar ook voor VvE. Door ons in te schakelen profiteert u binnen een mum van tijd van meer ruimte en krijgt uw woning of bedrijfspand een geheel nieuwe uitstraling. We nemen graag al uw zorgen uit handen door als aannemer de volledige aanbouw voor u te verzorgen. Daarbij staan uw wensen natuurlijk altijd centraal. Schakel dus direct bouwbedrijf OHB Bouw in voor een aanbouw aan uw woning of bedrijfspand.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Geen klus is ons te groot

Als u op zoek bent naar een aannemer voor de aanbouw van uw woning of bedrijfspand, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen al uw bouwkundige vragen beantwoorden. Niet alleen vragen over de aanbouw, maar ook vragen over opbouw, bouw, dakwerk, exterieur of interieur. Want wij zijn gespecialiseerd in complete verbouwingen. Geen klus is voor ons te groot. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons bouwbedrijf staat niet voor niets bekend om zijn deskundige, betrouwbare en klantvriendelijke werkwijze.

Diensten van OHB Bouw

U wilt natuurlijk dat uw aanbouw zonder problemen verloopt. En dat er een goed resultaat wordt neergezet. Dat kunnen wij u bieden. Wij zijn een bouwbedrijf dat alles voor u regelt en dat ook direct als aannemer fungeert. En u vindt bij ons ook nog eens alle disciplines onder één dak. Wij worden namelijk niet alleen voor aanbouw ingezet, maar ook voor opbouw, verbouwing, nieuwbouw, renovatie, onderhoud en verduurzaming. Alles in en rondom uw huis, bedrijfspand of VvE kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Aanbouw voor particulier en zakelijk

U kunt zowel particulier als zakelijk bij ons terecht voor een aanbouw. Wij werken als aannemer namelijk onder andere voor grote woningen, bedrijfspanden, kantoren, hotels en nog veel meer. Dus wilt u uw gebouw uitbreiden? En bent u benieuwd wat wij als bouwbedrijf voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons.

aanbouw

Contact opnemen met OHB Bouw

Heeft u nog vragen over de diensten van ons bouwbedrijf? Wilt u meer informatie? Of bent u geïnteresseerd in een gratis en vrijblijvende offerte voor uw aanbouw? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail naar info@ohb-bouw.nl of bel ons op 06 26026070.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by