• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Opbouw

Creëer meer ruimte door een opbouw

U wilt graag een opbouw om uw woning of bedrijfspand uit te breiden? Dat is een slimme keuze, want met een opbouw creëert u namelijk op een eenvoudige manier extra ruimte. Maar dit moet natuurlijk wel goed en professioneel gedaan worden. Daarvoor kunt u terecht bij de specialisten van bouwbedrijf OHB Bouw. Wij hebben al verschillende woningen, bedrijfspanden en VvE’s mogen verblijden met een opbouw. Doordat wij gespecialiseerd zijn in complete verbouwingen, is geen klus voor ons te groot. We nemen graag al uw zorgen uit handen door de volledige bouw voor u tot in de puntjes te verzorgen. Uiteraard volgens uw wensen. Schakel ons dus direct in voor de opbouw van uw woning, bedrijfspand of VvE. WIj verzekeren u van een goed resultaat!

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Aannemer voor bouw

Op zoek naar een aannemer voor opbouw? Dan zijn wij uw beste keuze! Want wij zijn meer dan een bouwbedrijf. Als aannemer voor opbouw zijn wij uw partner bij het uitbreiden van uw woning, bedrijfspand of VvE. U kunt dan ook met al uw bouwkundige vragen bij ons terecht. Zowel over de opbouw als over het dakwerk, het exterieur of het interieur. Wij proberen u met onze deskundige, betrouwbare en klantvriendelijke werkwijze altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voor meer in te zetten dan alleen opbouw

Wij zijn een bouwbedrijf dat ook als aannemer fungeert. Dat houdt in dat wij de gehele opbouw voor u regelen en verzorgen. Bij ons vindt u namelijk alle disciplines onder één dak. U kunt de verschillende werkzaamheden die nodig zijn voor een geslaagde opbouw dus met een gerust hart aan ons overlaten. Maar ook voor aanbouw, verbouwing, renovatie, nieuwbouw, onderhoud en verduurzaming zijn wij in te zetten. Wij doen alles in en rondom uw huis, bedrijfspand of VvE. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Voor zowel particulier als zakelijk

Wij werken voor zowel particulieren als voor de zakelijke sector. De opbouw van woningen, bedrijfspanden of VvE’s is één van onze vele specialisaties. Dit doen wij onder andere voor hotels, kantoren, bedrijfspanden en grote woningen. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Opbouw

Contact met OHB Bouw

Voor een vakkundig verloop van de opbouw, schakelt u ons als aannemer in. Wij voeren alle werkzaamheden succesvol uit met een goed resultaat en volledig naar uw wens. Wilt u meer weten over de diensten van ons bouwbedrijf? Heeft u vragen? Of bent u in een gratis en vrijblijvende offerte geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 26026070 of door ons een bericht te sturen per mail via info@ohb-bouw.nl.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by