• Geen klus te groot
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Jarenlange ervaring
 • Volledig ontzorgt
 • Altijd alles goed geregeld

Bouwbedrijf Wormerveer

Zoekt u een bouwbedrijf in Wormerveer?

Wilt u in Wormerveer een bouwbedrijf inschakelen dat verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw of een renovatie voor u kan uitvoeren? Dan bent u aan het juiste adres bij OHB Bouw! Wij werken als aannemer aan woningen, bedrijfspanden en VvE’s. En geen klus is ons te groot! We verzorgen graag de volledige bouw voor u in Wormerveer om zo uw zorgen weg te kunnen nemen. U profiteert bij ons van jarenlange ervaring, uitstekende service en een goed resultaat. Schakel dus voor verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw of renoveren Wormerveer direct bouwbedrijf OHB Bouw in.

 • Geen klus te groot
 • Jarenlange ervaring
 • Betrouwbaar en klantvriendelijk
 • Volledig ontzorgt

Voor de meest uiteenlopende projecten in te schakelen

Bij verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw of een renovatie komen veel verschillende werkzaamheden kijken. Wat is er nu fijner dan al deze werkzaamheden aan één bouwbedrijf overlaten? Omdat wij ook fungeren als aannemer, vindt u bij ons alle disciplines onder één dak. Wij houden ons dan ook met verschillende projecten bezig, zoals exterieur, interieur, renoveren, dakwerk, de bouw en de op- en aanbouw. Maar ook voor GPS, landmeten, verduurzaming, gasloos en aardwarmte bent u bij ons aan het juiste adres. Met al uw bouwkundige vragen kunt u bij ons terecht. Wij proberen u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn in Wormerveer.

De vele diensten van OHB Bouw

Als bouwbedrijf kunnen wij verschillende diensten verrichten in Wormerveer. Zo kunt u bij ons terecht als u een aannemer nodig heeft voor:

Bouwbedrijf voor iedereen in Wormerveer

Of u nu zakelijk of als particulier een bouwbedrijf in Wormerveer wilt inschakelen, wij staan voor u klaar. We werken namelijk onder andere voor grote woningen, hotels, kantoren en bedrijfspanden. Eigenlijk kunt u ons inzetten voor alles in en rondom woningen, bedrijfspanden en VvE’s. Zo doen wij bijvoorbeeld onderhoud aan uw bedrijfspand of kantoren. Wij gaan graag als aannemer voor u aan de slag met verbouwingen, onderhoud, nieuwbouw, uitbouw, opbouw, aanbouw of een renovatie.

bouwbedrijf Wormerveer

Direct een bouwbedrijf inschakelen? Neem contact op

Heeft u een woning, bedrijfspand of VvE in Wormerveer en is deze aan renovatie of onderhoud toe? Of heeft u een bouwbedrijf nodig voor complete verbouwingen, aanbouw, opbouw, uitbouw of nieuwbouw? Schakel dan OHB Bouw in als aannemer door te bellen naar 06 26026070 of te mailen naar info@ohb-bouw.nl. Heeft u vragen, wilt u meer informatie of bent u in een gratis en geheel vrijblijvende offerte geïnteresseerd? Neem ook dan gerust contact op.

Klanten vertellen

 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan
 • Super geholpen.!! Beste utiliteitsbouw in Zaandam

  - Johan

  Offerte aanvragen

  Powered by